Zentoo

Sneak preview: Aurora!

Binnenkort weer beschikbaar: troschrysant Aurora met haar unieke kleurencombinatie die geweldig matcht met vele boeketten en arrangementen. Sprankelend fris groen gecombineerd met pastel roze. Deze beauty kreeg niet voor niets de naam Aurora; de Latijnse naam voor poollicht. Het is namelijk een echte eye-catcher in boeketten. Daarnaast zijn de prestaties op de vaas heel erg goed. Een oprechte topper voor Moederdag!

Master bloemist Geert Maas is lovend over de diversiteit van Aurora. Of het nu gaat om boeketten met roodtinten, wit of juist bontgekleurd; Aurora combineert prachtig. Daarom heeft Geert Maas een moodboard gemaakt met diverse bloemen- en kleurencombinaties.

Ervaar nu zelf in 3D hoe goed Aurora matcht. Klik hier om het moodboard te openen. Klik vervolgens één van de boeketten aan om het boeket in 3D te zien.

Geïnteresseerd in Aurora? Het ras is verkrijgbaar van week 17 t/m week 30 via Zentoo. Buiten deze periode op aanvraag beschikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst: Floritec

Aurora

Aurora is one of the most extraordinary chrysanthemums. This flower actually has three colours: green, pink and white! It is named after Aurora Borealis, a.k.a. the Northern Lights.

Aurora, extraordinary!

Beautiful Aurora has three colours: green, pink and white. Extraordinary! The photo is made by OZ Export.

Update Zentoo assortiment

Ondanks alle Corona perikelen heeft Zentoo de laatste tijd niet stilgezeten. We hebben enkele nieuwe rassen geïntroduceerd en een aantal soorten heeft het Zentoo assortiment verlaten. We geven u graag een update van de hernieuwde Zentoo collectie.

Begin mei heeft Zentoo haar collectie mogen uitbreiden met een aantal prachtige tros chrysanten: Alamos Yellow, Serenity Salmon, Big Chief en Octo. Alamos Yellow is een prachtig rode troschrysant met gele eindjes aan de bloemlinten en als middelpunt een helder groen hart. Een buitengewone kleurencombinatie die schoonheid brengt in elk arrangement. Serenity Salmon is het nieuwste lid van de Serenity-familie. Deze beauty heeft een extravagante striping op de bloemblaadjes die je florale designs een feestelijke uitstraling geven. Verwelkom de zomer met troschrysant Big Chief. Het vrolijke gele uiterlijk met frisgroen hart neemt je mee naar tropische oorden en laat de zon in elk boeket schijnen. Zentoo's Octo heeft prachtig grote bloemen en is een echt zwaargewicht. Deze eigenschappen maken de variëteit tot een perfect ingrediënt voor elk boeket. Door de romantische kleur van de bloemen is het dé chrysant van dit seizoen. Alamos Yellow, Serenity Salmon, Big Chief en Octo zijn verkrijgbaar op de veilingen van Naaldwijk en Aalsmeer en uiteraard ook in de Zentoo webshop.

Deze week herintroduceert Zentoo de veelkleurige Aurora. Aurora is één van de meest bijzondere chrysanten die er bestaat. Deze bloem heeft eigenlijk drie kleuren: groen, roze en wit! Het is genoemd naar Aurora Borealis, ook wel het Noorderlicht genoemd. Aurora is verkrijgbaar op de veilingklok en uiteraard ook in de Zentoo webshop.

Vanaf deze week is ook Ballerina verkrijgbaar bij Zentoo. Ballerina is alleen verkrijgbaar in de Zentoo webshop.

De komende weken zullen er nog meer introducties bij Zentoo plaatsvinden. Zoals bijvoorbeeld de frisse santini Pixel Snowy en de prachtige Popov.

De laatste weken hebben we ook afscheid genomen van een aantal Zentoo soorten. Van Smiley, Okidoki en Copa zijn eind mei de laatste stelen geveild. Van Chic Cream waren begin juni de laatsten beschikbaar, maar Chic Cream komt na een zomerstop in week 33 terug in het Zentoo assortiment. Ook Baltica Salmon heeft een kleine rustpauze, deze prachtige chrysant komt in week 31 weer terug in de collectie. Pluischrysant Vanya Pink gaat er wat langer tussenuit en zal in het najaar terugkeren bij Zentoo. Van Raisa, Ruby Star, Stresa Purple en Cocoon worden deze week de laatste stelen aangevoerd en geveild.

Abbey, Abbey Yellow en Sorbet Banana, Sorbet Berry en Sorbet Vanilla houden vanaf eind week 26 een korte zomerstop. Begin augustus zullen deze stuk voor stuk bijzondere chrysanten weer terugkeren bij Zentoo. Ook Pizarro gaat er vanaf eind juni even tussenuit om in het najaar weer beschikbaar te zijn in onze diverse Zentoo collectie.

Met het hernieuwde assortiment staat Zentoo, zoals u gewend bent, voor u klaar en gaan we ervanuit dat we u zo volledig mogelijk kunnen bedienen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u zich wenden tot Edwin Akerboom (e.akerboom@zentoo.nl).

Bouquet Tales met Aurora

Foto & design: Bouquet Tales