Zentoo

Buitengewoon: Alamos Yellow

De eerste Alamos Yellow zijn gebost bij Zentoo. Op dinsdag 5 mei wordt deze opvallend gekleurde chrysant geïntroduceerd op de klok. In eerste instantie zullen er ca. 15.000 stelen per week voor de klok komen.

Een prachtig rode troschrysant met gele eindjes aan de bloemlinten en als middelpunt een helder groen hart. Een buitengewone kleurencombinatie die schoonheid brengt in elk arrangement.

Alamos Yellow is verkrijgbaar op de veilingen van Naaldwijk en Aalsmeer en uiteraard ook in de Zentoo webshop.

Foto: Deliflor Chrysanten

Alamos Yellow

Zentoo chrysanthemum Alamos Yellow is a true beauty. Red, yellow and green: an extraordinary combination of colours that brings beauty to each arrangement.

Beschikbaarheid Zentoo webshop

Als gevolg van de Corona crisis en de daarop volgende aanvoerregulering van FloraHolland zijn niet al onze Zentoo producten dagelijks verkrijgbaar via de veilingklok.

In de Zentoo webshop zijn wél al onze chrysanten (tros, pluis en santini) verkrijgbaar. Uiteraard in de kwaliteit die u van ons gewend bent. Alle kleuren, geuren en soorten kunt u vinden in onze webshop. Hierbij vindt u de link naar de Zentoo webshop: https://lnkd.in/gb39mW5. Als u ingelogd bent, vindt u al het aanbod in één scherm. U kunt daar zelf selecteren welke soorten, verpakkingen en kleuren u wilt zien.

Voor meer informatie over aantallen en beschikbaarheid en/of uw inloggegevens, bel dan naar 06-25461003 of mail naar Edwin Akerboom (e.akerboom@zentoo.nl). Wij helpen u graag!

Nieuwe Zentoo webshop live

Het is zover! Vandaag 8 oktober om 13.00 u gaat de nieuwe Zentoo webshop live. De eerste 10 kopers in deze nieuwe webshop ontvangen een prachtig Zentoo verrassingspakket. Maar dit is nog niet alles, want daarnaast wordt er onder deze winnaars nog een hoofdprijs verloot: een geheel verzorgde lunch op de betonparty van één van onze Zentoo kwekerijen!

Hierbij vindt u de link naar de nieuwe webshop: https://lnkd.in/gb39mW5. Als u op de oude webshop terecht komt, zult u de komende weken nog worden doorgelinkt naar de nieuwe webshop.

U kunt in de nieuwe Zentoo webshop inloggen met uw huidige inloggegevens. Als u ingelogd bent, vindt u al het aanbod in één scherm. U kunt daar zelf selecteren welke soorten, verpakkingen en kleuren u wilt zien.

Bent u uw inloggegevens vergeten? Bel dan naar 06-46140336 of mail naar Kevin van Dijk (k.vandijk@zentoo.nl). Heeft u andere foutmeldingen of vragen? Bel dan naar 06-25461003 of mail naar Edwin Akerboom (e.akerboom@zentoo.nl).

Wij doen er alles aan om de overgang zo geruisloos mogelijk te laten verlopen, mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. Alvast hartelijk dank voor uw begrip.

Zentoo update situatie in NL

Beste Zentoo relatie, in deze onzekere tijden willen we u graag op de hoogte houden van hoe Zentoo omgaat met de situatie in Nederland.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Het welzijn van onze medewerkers en klanten gaat voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Zentoo worden nageleefd.

Natuurlijk kunt u nog steeds onze prachtige chrysanten in alle kleuren en soorten bestellen in de Zentoo webshop. Elke dag blijven we het aanbod in de webshop vernieuwen, zodat u wanneer u maar wilt (24/7) uw bestelling kunt plaatsen. Wij zorgen dat uw bestelling op de juiste manier bij u wordt bezorgd. Voor vragen staan we uiteraard voor u klaar.

Blijf vooral bloemen kopen en houd de sierteeltsector overeind. Bloemen zorgen voor positiviteit in pittige tijden. Ze zijn met liefde en passie gekweekt en verdienen een plek in een vaas. Bovendien, chrysanten fleuren uw huis op en maken het thuiswerken een stuk aangenamer.

We wensen iedereen veel sterkte in deze uitdagende tijd.

Hartelijke groet, het Zentoo team

Update Zentoo assortiment

Ondanks alle Corona perikelen heeft Zentoo de laatste tijd niet stilgezeten. We hebben enkele nieuwe rassen geïntroduceerd en een aantal soorten heeft het Zentoo assortiment verlaten. We geven u graag een update van de hernieuwde Zentoo collectie.

Begin mei heeft Zentoo haar collectie mogen uitbreiden met een aantal prachtige tros chrysanten: Alamos Yellow, Serenity Salmon, Big Chief en Octo. Alamos Yellow is een prachtig rode troschrysant met gele eindjes aan de bloemlinten en als middelpunt een helder groen hart. Een buitengewone kleurencombinatie die schoonheid brengt in elk arrangement. Serenity Salmon is het nieuwste lid van de Serenity-familie. Deze beauty heeft een extravagante striping op de bloemblaadjes die je florale designs een feestelijke uitstraling geven. Verwelkom de zomer met troschrysant Big Chief. Het vrolijke gele uiterlijk met frisgroen hart neemt je mee naar tropische oorden en laat de zon in elk boeket schijnen. Zentoo's Octo heeft prachtig grote bloemen en is een echt zwaargewicht. Deze eigenschappen maken de variëteit tot een perfect ingrediënt voor elk boeket. Door de romantische kleur van de bloemen is het dé chrysant van dit seizoen. Alamos Yellow, Serenity Salmon, Big Chief en Octo zijn verkrijgbaar op de veilingen van Naaldwijk en Aalsmeer en uiteraard ook in de Zentoo webshop.

Deze week herintroduceert Zentoo de veelkleurige Aurora. Aurora is één van de meest bijzondere chrysanten die er bestaat. Deze bloem heeft eigenlijk drie kleuren: groen, roze en wit! Het is genoemd naar Aurora Borealis, ook wel het Noorderlicht genoemd. Aurora is verkrijgbaar op de veilingklok en uiteraard ook in de Zentoo webshop.

Vanaf deze week is ook Ballerina verkrijgbaar bij Zentoo. Ballerina is alleen verkrijgbaar in de Zentoo webshop.

De komende weken zullen er nog meer introducties bij Zentoo plaatsvinden. Zoals bijvoorbeeld de frisse santini Pixel Snowy en de prachtige Popov.

De laatste weken hebben we ook afscheid genomen van een aantal Zentoo soorten. Van Smiley, Okidoki en Copa zijn eind mei de laatste stelen geveild. Van Chic Cream waren begin juni de laatsten beschikbaar, maar Chic Cream komt na een zomerstop in week 33 terug in het Zentoo assortiment. Ook Baltica Salmon heeft een kleine rustpauze, deze prachtige chrysant komt in week 31 weer terug in de collectie. Pluischrysant Vanya Pink gaat er wat langer tussenuit en zal in het najaar terugkeren bij Zentoo. Van Raisa, Ruby Star, Stresa Purple en Cocoon worden deze week de laatste stelen aangevoerd en geveild.

Abbey, Abbey Yellow en Sorbet Banana, Sorbet Berry en Sorbet Vanilla houden vanaf eind week 26 een korte zomerstop. Begin augustus zullen deze stuk voor stuk bijzondere chrysanten weer terugkeren bij Zentoo. Ook Pizarro gaat er vanaf eind juni even tussenuit om in het najaar weer beschikbaar te zijn in onze diverse Zentoo collectie.

Met het hernieuwde assortiment staat Zentoo, zoals u gewend bent, voor u klaar en gaan we ervanuit dat we u zo volledig mogelijk kunnen bedienen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u zich wenden tot Edwin Akerboom (e.akerboom@zentoo.nl).