Zentoo

Zentoo update situatie in NL

Beste Zentoo relatie, in deze onzekere tijden willen we u graag op de hoogte houden van hoe Zentoo omgaat met de situatie in Nederland.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Het welzijn van onze medewerkers en klanten gaat voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Zentoo worden nageleefd.

Natuurlijk kunt u nog steeds onze prachtige chrysanten in alle kleuren en soorten bestellen in de Zentoo webshop. Elke dag blijven we het aanbod in de webshop vernieuwen, zodat u wanneer u maar wilt (24/7) uw bestelling kunt plaatsen. Wij zorgen dat uw bestelling op de juiste manier bij u wordt bezorgd. Voor vragen staan we uiteraard voor u klaar.

Blijf vooral bloemen kopen en houd de sierteeltsector overeind. Bloemen zorgen voor positiviteit in pittige tijden. Ze zijn met liefde en passie gekweekt en verdienen een plek in een vaas. Bovendien, chrysanten fleuren uw huis op en maken het thuiswerken een stuk aangenamer.

We wensen iedereen veel sterkte in deze uitdagende tijd.

Hartelijke groet, het Zentoo team

Beschikbaarheid Zentoo webshop

Als gevolg van de Corona crisis en de daarop volgende aanvoerregulering van FloraHolland zijn niet al onze Zentoo producten dagelijks verkrijgbaar via de veilingklok.

In de Zentoo webshop zijn wél al onze chrysanten (tros, pluis en santini) verkrijgbaar. Uiteraard in de kwaliteit die u van ons gewend bent. Alle kleuren, geuren en soorten kunt u vinden in onze webshop. Hierbij vindt u de link naar de Zentoo webshop: https://lnkd.in/gb39mW5. Als u ingelogd bent, vindt u al het aanbod in één scherm. U kunt daar zelf selecteren welke soorten, verpakkingen en kleuren u wilt zien.

Voor meer informatie over aantallen en beschikbaarheid en/of uw inloggegevens, bel dan naar 06-25461003 of mail naar Edwin Akerboom (e.akerboom@zentoo.nl). Wij helpen u graag!

Buitengewoon: Alamos Yellow

De eerste Alamos Yellow zijn gebost bij Zentoo. Op dinsdag 5 mei wordt deze opvallend gekleurde chrysant geïntroduceerd op de klok. In eerste instantie zullen er ca. 15.000 stelen per week voor de klok komen.

Een prachtig rode troschrysant met gele eindjes aan de bloemlinten en als middelpunt een helder groen hart. Een buitengewone kleurencombinatie die schoonheid brengt in elk arrangement.

Alamos Yellow is verkrijgbaar op de veilingen van Naaldwijk en Aalsmeer en uiteraard ook in de Zentoo webshop.

Foto: Deliflor Chrysanten

Nieuwe Zentoo webshop live

Het is zover! Vandaag 8 oktober om 13.00 u gaat de nieuwe Zentoo webshop live. De eerste 10 kopers in deze nieuwe webshop ontvangen een prachtig Zentoo verrassingspakket. Maar dit is nog niet alles, want daarnaast wordt er onder deze winnaars nog een hoofdprijs verloot: een geheel verzorgde lunch op de betonparty van één van onze Zentoo kwekerijen!

Hierbij vindt u de link naar de nieuwe webshop: https://lnkd.in/gb39mW5. Als u op de oude webshop terecht komt, zult u de komende weken nog worden doorgelinkt naar de nieuwe webshop.

U kunt in de nieuwe Zentoo webshop inloggen met uw huidige inloggegevens. Als u ingelogd bent, vindt u al het aanbod in één scherm. U kunt daar zelf selecteren welke soorten, verpakkingen en kleuren u wilt zien.

Bent u uw inloggegevens vergeten? Bel dan naar 06-46140336 of mail naar Kevin van Dijk (k.vandijk@zentoo.nl). Heeft u andere foutmeldingen of vragen? Bel dan naar 06-25461003 of mail naar Edwin Akerboom (e.akerboom@zentoo.nl).

Wij doen er alles aan om de overgang zo geruisloos mogelijk te laten verlopen, mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. Alvast hartelijk dank voor uw begrip.