Zentoo

Rossano nieuw bij Zentoo

Zentoo breidt haar 'Pink Collection' uit met de prachtig roze pluischrysant Rossano. Rossano is vanaf de eerste week van januari dagelijks verkrijgbaar in de Zentoo webshop en ook via de gebruikelijke Zentoo verkoop kanalen.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van pluischrysant Rossano kunt u contact opnemen met Edwin Akerboom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Rossano (disbud)

Zentoo breidt haar Pink Collection uit met de prachtig roze pluischrysant Rossano. Een opvallende verschijning in elk floral design.

Vogue x Samsung exclusief diner

In een prachtige bloemenzee van Zentoo chrysanten introduceerde Samsung hun tweede vouwtelefoon: de Samsung Galaxy Z Flip. Om het nieuwe toestel te vieren organiseerde Vogue samen met Samsung een intiem diner in Capital C in Amsterdam, vol champagne, bloemen én dans.

Om de gasten ook een tastbare (én duurzame) herinnering mee naar huis te geven, kreeg iedereen tot slot de bloemen uit de ruimte mee in speciaal Vogue x Samsung wrappingpaper, waardoor de sfeer van deze avond nog een tijdje voortleefde.

Bloemdesign: LM Flower Fashion

Foto: Simone Frank en Vogue