Zentoo

Vacature Quality & Crop Manager

Zentoo is hét kwaliteitsmerk voor unieke chrysanten. Zentoo biedt een breed scala aan variëteiten die stuk voor stuk garant staan voor de mooiste creaties. Met de beste kwekers en teeltbedrijven is Zentoo in 2007 begonnen met het bouwen van een kwaliteitsmerk. Zentoo is samen met haar klanten in staat om de consument met haar chrysanten te inspireren. Zentoo Sales is gevestigd op het veilingterrein van FloraHolland Naaldwijk.

Wij zijn op zoek naar een Quality & Crop Manager (fulltime).

Over de functie Quality & Crop Manager
Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en naleving van het kwaliteitsbeleid. I.s.m. de Crop- & Quality werkgroep bepaal je het kwaliteitsbeleid voor Zentoo. Je vervult een sleutelrol op het gebied van kwaliteit tussen de klanten, de telers en de verkoopmedewerkers binnen de organisatie.

Taakomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het kwaliteits- en duurzaamheidsbeleid, de controle op de naleving van de kwaliteitsafspraken binnen Zentoo en beoordeelt de resultaten.
Je bent het aanspreekpunt m.b.t. kwaliteit voor zowel kwekers en verkoopmedewerkers.
Je zorgt voor een correcte afhandeling van kwaliteitsissues van klanten via de klok, webshop of directe transacties.
Je leidt de teeltexcursies van Zentoo en begeleidt de locaties bij de kwaliteitszorg certificaten (MPS Gap, ABC en GRASP, etc.) en bewaakt de opvolging ervan.
Je bezoekt regelmatig de kwekerijen, de Zentoo distributielocaties en de klanten. Hiervan worden kwaliteitsrapportages gemaakt.

Profiel
Je bent communicatief en sociaal vaardig.
Je doet je werk met passie en hebt een hoog probleemoplossend vermogen.
Je hebt een flexibele en proactieve instelling en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
Je bent een goede onderhandelaar met inzicht en bent analytisch ingesteld.
Je hebt goede kennis van Office 365.
Je hebt ervaring als kwaliteitsmedewerker (in de tuinbouw of sierteelt) en oog voor detail.
Je hebt minimaal MBO+/HBO niveau.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Arjan van der Voort (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.