Zentoo

Nieuwe Zentoo webshop live

Het is zover! Vandaag 8 oktober om 13.00 u gaat de nieuwe Zentoo webshop live. De eerste 10 kopers in deze nieuwe webshop ontvangen een prachtig Zentoo verrassingspakket. Maar dit is nog niet alles, want daarnaast wordt er onder deze winnaars nog een hoofdprijs verloot: een geheel verzorgde lunch op de betonparty van één van onze Zentoo kwekerijen!

Hierbij vindt u de link naar de nieuwe webshop: https://lnkd.in/gb39mW5. Als u op de oude webshop terecht komt, zult u de komende weken nog worden doorgelinkt naar de nieuwe webshop.

U kunt in de nieuwe Zentoo webshop inloggen met uw huidige inloggegevens. Als u ingelogd bent, vindt u al het aanbod in één scherm. U kunt daar zelf selecteren welke soorten, verpakkingen en kleuren u wilt zien.

Bent u uw inloggegevens vergeten? Bel dan naar 06-46140336 of mail naar Kevin van Dijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Heeft u andere foutmeldingen of vragen? Bel dan naar 06-25461003 of mail naar Edwin Akerboom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wij doen er alles aan om de overgang zo geruisloos mogelijk te laten verlopen, mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. Alvast hartelijk dank voor uw begrip.