Zentoo

Vakprijs Chrysant voor Code Green

Donderdag 25 april jl. is Code Green van Zentoo bekroond met de vakprijs Chrysant. Niet alleen won Code Green de 1e prijs in de categorie troschrysant, ook won deze Zentoo chrysant de 1e prijs in de categorie 'overall' en is deze daarmee benoemd tot de beste chrysant van de show!

Trotse kweker Maurice van Os mocht de prijs in ontvangst nemen. Vanaf de introductie kweekt hij al vol passie Code Green. Code Green staat bekend om zijn grote stevige pomponvormige bloemen en zijn lange en frisse houdbaarheid. Code Green is de basis in menig floral design.

Naast Code Green viel ook Yin Yang in de prijzen. Deze Zentoo santini won de 3e prijs in de categorie santini.

Yin Yang Pink (Santini)

Yin Yang Pink makes the Yin Yang family complete. This pink and black combination is unique in its segment. The ideal ingredient for the creatives!

Yin Yang Cream (Santini)

This spring the Yin Yang family will expand with a santini with petals of a soft cream colour. Yin Yang Cream is the tool for a surprising floral combination.

Yin Yang (santini)

Yin Yang is een kleinbloemige santini die wordt gekenmerkt door zijn designachtige zwart / witte contrast. Yin Yang is de enige chrysant met zo'n volledig zwart / wit contrast.  Deze bijzondere kleurschakering zorgt voor de juiste balans in een modern design.

Code Green

Code Green is de groene pomponachtige troschrysant. De pomponnen zijn groener, grover en steviger. Het grote voordeel van Code Green is dat de knoppen hufterproef zijn en er niet bij het minste of geringste vanaf breken.

Beautiful Yin Yang Cream

Modern floral design with beautiful Yin Yang Cream.

Photo & design: Deliflor Chrysanten

Code Green

Foto & design: Dekker Chrysanten

Zentoo op de rode loper

Anastasia Dark Green en Code Green stralen op het AVROTROS Televizier Ring Gala 2017 in Amsterdam.

Foto: LM Flower Fashion / BAGGIT

Summer Flavours Seasons Mix

Het is zomer! Stralende dagen en lange avonden. Zentoo start daarom vanaf maandag 1 juli met de Zentoo Summer Flavours Mix. De Summer Flavours is een mix van acht verschillende chrysanten speciaal afgestemd op de zomer.

De mix is een combinatie van specialties, noviteiten en gevestigde namen. De Summer Flavours bevat de juiste ingrediënten voor de bloemist om volledig in de zomerkleuren te kunnen stijlen met verschillende bijzondere producten. Met de aankoop van één doos Summer Flavours heeft de bloemist gegarandeerd de juiste producten in huis om dit zomerseizoen kleur te geven!

De Zentoo Summer Flavours bestaat uit een mix van:

- Copa
- Code Green
- Baltica Salmon
- Limoncello
- Pina Colada
- Sorbet Vanilla
- Softone
- Kennedy

De Zentoo Summer Flavours Mix is te bestellen in de Zentoo webshop.

Mooi met Code Green

Foto & design: Dekker Chrysanten

Yin Yang Mix nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag, vrijdag 28 juni, is nieuw verkrijgbaar bij Zentoo de fleurige Yin Yang Mix. Alle drie de prachtige Yin Yang kleuren in één mix: Yin Yang, Yin Yang Cream en Yin Yang Pink.

De Yin Yang Mix is te bestellen in de Zentoo webshop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin Akerboom (e.akerboom@zentoo.nl).