Zentoo

World Horti Center Trade Fair

Bent u benieuwd naar onze Wonders voor dit voorjaar en deze zomer? Noteer dan 6 en 7 maart 2019 in uw agenda. Zentoo & Fleur Market presenteren tijdens de Trade Fair Naaldwijk in het World Horti Center haar nieuwe boeketteninspiratie en de allernieuwste pareltjes. Naast deze noviteiten laten wij u ook graag onze duurzame oplossingen zien die voldoen aan het FSI 2020 protocol.

We zien u graag in onze Zentoo stand in het World Horti Center!

Gelijk met de Trade Fair van Royal FloraHolland in Naaldwijk presenteren 13 bedrijven in het World Horti Center de nieuwste producten, concepten en duurzame ontwikkelingen op het gebied van pot- en tuinplanten en chrysanten. Tijdens de open dagen op 6 en 7 maart zijn er de nieuwste concepten en trends op het gebied van duurzame verpakkingen te zien.

Vergrote aanvoer van Pina Colada

De productie van de populaire troschrysant Pina Colada stijgt nu Zentoo gaat leveren uit de nieuwe kwekerij.

Troschrysant Pina Colada van Dümmen Orange® is een bestseller in hagelwit en stralend geel, met grote sierwaarde. Om aan de groeiende vraag naar deze snijchrysant te voldoen, start de nieuwe kwekerij van Zentoo vanaf woensdag 20 februari 2019 met de uitlevering van de oogst van 5,5 ha Pina Colada. Dit zal zorgen voor een stabiele aanvoer van deze chrysant in hoogwaardige kwaliteit. De uitbreiding komt neer op aanvoer van zo’n 200.000 tot 300.000 stelen Pina Colada per week.

Vanaf week 13, 2019 zullen ook de aantallen Pina Colada Yellow worden verhoogd bij Zentoo, ruim op tijd voor het voorjaar en Pasen. Met deze groei wil Zentoo zich verder professionaliseren om haar klanten nog beter te voorzien van een compleet, digitaal en duurzaam aanbod van chrysanten dat perfect past bij de veranderende markttrends.

Pina Colada wordt hiermee structureel beschikbaar in de Zentoo webshop en op de veilingen in Naaldwijk en Aalsmeer.

Foto: Dümmen Orange®

Nieuw: Rossi Mix & Rossi Sunny

Zentoo breidt haar Rossi familie verder uit. Vanaf maandag 11 februari is óók de prachtig geelkleurige Rossi Sunny verkrijgbaar bij Zentoo. Samen met de kleuren White, Cream, Smokey en Pink vormt Sunny de nieuwe Zentoo Rossi Mix. 

De Rossi Mix is vanaf maandag 11 februari verkrijgbaar in de Zentoo webshop en is daarnaast direct te bestellen. Voor de directe bestellingen kunt u terecht bij Edwin Akerboom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Floritec

Zentoo's growing platform

Afgelopen donderdag werd de kas van Michel Grootscholten in Monster officieel omgedoopt tot gloednieuwe Zentoo locatie. Met deze ontwikkeling groeit het areaal van 67 naar 78 hectare. Een belangrijke stap in de groeiambitie, die afgelopen jaar is ingezet. Begin 2018 sprak Zentoo haar hernieuwde visie uit: de ontwikkeling naar een duurzaam ‘growing platform’ van 100 hectare. Dit platform gaat zorgen voor een verdere versnelling in de ontwikkeling van duurzaamheid, digitalisering en marketing.

De eerste stappen zijn in 2018 gezet met het behalen van het MPS-GAP groepscertificaat en de introductie van de composteerbare bloemenhoes. Om nog beter in te kunnen spelen op de kansen die de digitale ontwikkelingen biedt, is Zentoo momenteel bezig om een compleet nieuw softwarepakket te implementeren. Daarnaast staat de lancering van een nieuwe webshop gepland voor komend voorjaar. Om deze groeistrategie effectief door te voeren is besloten om per 1 januari 2019 de organisatiestructuur te wijzigen naar een directiemodel. Deze directie wordt gevormd door Edwin Steenbergen (algemeen), Arjan van der Voort (operationeel) en Martien Middelburg (financieel).

Tijdens de Meet & Greet werd Michel Grootscholten welkom geheten door de nieuwe algemeen directeur Edwin Steenbergen. Hierna gaf Edwin een korte update over de groeistrategie van Zentoo. De groeiambitie is inmiddels vergroot naar een marktaandeel van 30%. Met deze groei wil Zentoo zich verder professionaliseren om haar klanten nog beter te voorzien van een compleet, digitaal en duurzaam aanbod van chrysanten dat perfect past bij de veranderende markttrends.

V.l.n.r. Martien Middelburg (financieel directeur), Edwin Steenbergen (algemeen directeur) en Arjan van der Voort (operationeel directeur).

Introductie van Vanya Pink

Vanya Pink, de bolvormige roze pluischrysant, is een zeer opvallende verschijning die zorgt voor een goede vulling in het boeket. Daarnaast is deze grote roze bol het perfecte ingrediënt voor een diversiteit aan vernieuwende designs.

Vanya Pink is vanaf maandag 21 januari 2019 in beperkte oplage verkrijgbaar op de klok in Naaldwijk. Daarnaast zal Vanya Pink uiteraard ook verkrijgbaar zijn in de Zentoo webshop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin Akerboom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Living Coral kleur van 2019

Zoals elk jaar kiest kleureninstituut Pantone de kleur van het jaar. Voor 2019 is dat Living Coral.

Levendig en toch zacht, PANTONE 16-1546 Living Coral omarmt ons met warmte en aandacht om comfort en opwaartse kracht te bieden in onze voortdurend veranderende omgeving. Als reactie op de steeds prominentere plaats van digitale technologie en sociale media in het dagelijks leven, zoeken we authentieke en meeslepende ervaringen die verbinding en intimiteit mogelijk maken.

Living Coral vertaalt ons verlangen naar speelse expressie en stimuleert onze aangeboren behoefte aan optimisme en vreugde. Living Coral staat voor de vertrouwde en stimulerende kleur die in de natuur wordt aangetroffen. De kleur doet denken aan koraalriffen die onderdak bieden aan een caleidoscoop van kleuren.

Zentoo santini Rossi Smokey past perfect binnen deze omschrijving. De bijzondere kleur van Rossi Smokey straalt natuurlijke warmte uit. Rossi Smokey is met zijn goede houdbaarheid, grote bloemen en perfecte takopbouw een opvallende santini.

Over Pantone-kleur van het jaar

Pantone's kleur van het jaar heeft 20 jaar lang de productontwikkeling en aankoopbeslissingen beïnvloed in verschillende industrieën, waaronder mode, woninginrichting en industrieel ontwerp, evenals producten, verpakkingen en grafisch ontwerp. Het selectieproces van Kleur van het Jaar vereist doordachte overweging en trendanalyse. Om elk jaar tot de selectie te komen, reizen de kleurexperts van het Pantone Color Institute de wereld rond op zoek naar nieuwe kleurinvloeden.

Over het Pantone Color Institute ™

Het Pantone Color Institute is het bedrijfsonderdeel binnen Pantone dat de wereldwijde kleurentrends voorspelt en bedrijven adviseert over kleur voor de visuele identiteit van het product en het merk. Door middel van seizoensgebonden trendvoorspellingen, kleurenpsychologie en kleurenconsultancy werkt het Pantone Color Institute samen met wereldwijde merken om de kracht, psychologie en emotie van kleur te benutten in hun ontwerpstrategie.

In vuur en vlam met Ignition!

De jarenlange zoektocht van Zentoo naar een goede rode decoratieve troschrysant heeft geleid tot de introductie van Ignition. De eerste stelen van deze bijzondere chrysant zijn sinds enkele weken beschikbaar op de veilingklok.

Naast de klok is de prachtig rode Ignition ook beschikbaar in de Zentoo webshop. Met Ignition is er eindelijk weer een rode deco op de markt. Zentoo chrysant Iginition, hét ideale ingrediënt om elk design in vuur en vlam te zetten!

Seasons Mix Winter Flavours

Met de Kerstdagen achter ons gaat de Seasons Mix weer over van de Christmas Mix naar de Winter Flavours Mix. De Zentoo Seasons Mix Winter Flavours bevat de volgende prachtige soorten: Code Green, Haydar, Prosecco, Radost, Stallion, Stresa Purple, Romance en Softone. Een mooie Zentoo selectie aan kleuren en vormen om helemaal in te spelen op het huidige winterse seizoen.

De Zentoo Seasons Mix Winter Flavours is te bestellen in de Zentoo webshop.

Foto: Flower Factor

Zentoo wenst u 'n fleurige Kerst!

Alle ondernemers en medewerkers van Zentoo wensen u en uw dierbaren fijne Kerstdagen en een voorspoedig en succesvol 2019!

Wij danken u voor het vertrouwen en de samenwerking in het afgelopen jaar. Ook in het nieuwe jaar staan de 'Treasures of Zentoo' garant voor verrassende vernieuwingen en gaan we samen met u de uitdaging aan om de wereld om ons heen nog fleuriger te maken.

Zentoo Cyber Monday Deal

Award winner Easy Bio Sleeve = Zentoo Cyber Monday Deal!
 
Na de succesvolle lancering van de Zentoo Easy Bio Sleeve op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer is deze composteerbare Zentoo hoes dit hele weekend te bestellen in de Zentoo webshop als de Cyber Monday Deal!

Deze prachtige deal houdt in dat de Quantum Box Chic dit weekend óók verkrijgbaar is in de composteerbare Easy Bio Sleeve. U kunt deze Cyber Monday Deal vinden in de Zentoo webshop alsmede ook in de webshops van de diverse Zentoo Dealers.
 
De Cyber Monday deal is geldig van vrijdag 23 november 11.00 uur tot maandag 26 november 11.00 uur! Wees er snel bij, want op = op!

Zentoo Black Friday Deal

Vrijdag 23 november is het Black Friday! Ook Zentoo heeft dit jaar weer een opvallende Black Friday Deal. Een actie die bijna te mooi is om waar te zijn: Zentoo chrysant Kennedy verpakt in de gloednieuwe onderscheidende luxe Zentoo hoes!
 
Voor deze spectaculaire actie hoeft u niet eens te wachten tot vrijdag, want vanaf woensdag 21 november worden alle Kennedy’s in de webshop én de directe bestellingen helemaal gratis verpakt in deze super deluxe opvallende hoes! Wees er snel bij, want op = op.

Op Black Friday zelf worden óók de Kennedy’s op de klok verpakt in deze toepasselijke zwarte luxe Zentoo hoes, zo wordt het Black Friday voor iedereen!

'Be prepared for Cyber Monday'... meer info volgt later deze week ...

Greenovation Award Bio Sleeve

Vandaag, donderdag 8 november, was de uitreiking van de Greenovation Awards 2018 van Royal FloraHolland in het Royal FloraHolland House tijdens de Trade Fair in Aalsmeer.

Zentoo was genomineerd met zijn Easy Bio Sleeve in de categorie ‘Best Article’. En jawel, we hebben gewonnen! Een prachtige award voor een prachtig product.

De Zentoo Easy Bio Sleeve is een composteerbare bloemenhoes die de verwerking bij de bloemist of boeketterie vergemakkelijkt. De Easy Bio Sleeve is composteerbaar en daarom samen met het groenafval weg te gooien. Op deze manier hoeft men de hoezen niet meer te scheiden van het groenafval. Naast het gemak bij weggooien is deze verpakking ook milieuvriendelijk, omdat het milieu niet belast wordt met plastic afval.

De Zentoo Easy Bio Sleeve is leverbaar vanaf week 45.

Greenovation Award FHTF

De Zentoo Easy Bio Sleeve is genomineerd voor de Greenovation Award 2018!

De sierteelt is in beweging; wereldwijd zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaam produceren en handelen. De internationale consument verwacht steeds meer een duurzaam product. Royal FloraHolland wil verduurzamen in de keten stimuleren en reikt daarom op de Trade Fair Aalsmeer de ‘Greenovation Award’ uit.

Zentoo is zeer trots dat de gloednieuwe Easy Bio Sleeve is genomineerd voor de ‘Greenovation Award’ in de categorie ‘Best Article’.

Op de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer lanceert Zentoo deze week haar gloednieuwe verpakkingslijn. Een composteerbare bloemenhoes, die de verwerking bij de bloemist of boeketterie vergemakkelijkt. De Easy Bio Sleeve is composteerbaar en daarom samen met het groenafval weg te gooien. Op deze manier hoeft men de hoezen niet meer te scheiden van het groenafval. Naast het gemak bij weggooien is deze verpakking ook milieuvriendelijk, omdat het milieu niet belast wordt met plastic afval. De Zentoo Easy Bio Sleeve is ontwikkeld als een duurzame co-creatie met Van der Windt verpakkingen en is leverbaar vanaf week 45.

Deze gloednieuwe milieuvriendelijke hoes is één van de vele treasures in het Magical Forest van Zentoo tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair. Het Zentoo Magical Forest is een mystieke plek op de Trade Fair waar Zentoo u haar pareltjes presenteert. Tevens zult u hier de nieuwste aanwinsten uit de Zentoo collectie vinden en voor deze editie zijn dat er al meer dan twaalf.

De vakjury bepaalt 50% van de eindbeoordeling van de ‘Greenovation Award’. De andere 50% wordt bepaald door de bezoekers aan de Trade Fair die op woensdag 7 november hun stem uit kunnen brengen in het Royal FloraHolland House. De uitreiking van de Awards vindt plaats op donderdag 8 november.

Zentoo stand 1.2. - Magical Forest
FloraHolland Trade Fair 2018 in Aalsmeer
7 t/m 9 november

Trade Fair Magical Forest

Searching for Floral Treasures?

Op de best bewaarde plek van de Trade Fair presenteert Zentoo haar nieuwste pareltjes. In het Magical Forest gaat u samen met Zentoo op zoek naar deze goed bewaarde geheimen. Het Magical Forest zal zich open stellen van 7 t/m 9 november a.s. tijdens de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Op deze mystieke plek zult u de nieuwste aanwinsten uit de Zentoo collectie vinden en voor deze editie zijn dat er al meer dan twaalf!

Naast de noviteiten presenteert Zentoo ook twee nieuwe hoezenlijnen in het kader van schappresentatie en 'duurzaam de toekomst in'. Als opwarmer vindt u hierboven alvast het ontwerp van de Zentoo EasyBio Sleeve.

Het Magical Forest met al zijn geheimen is uiteraard goed verborgen en daarom vindt u hierbij de kaart als hulpmiddel voor de zoektocht naar de Zentoo pareltjes van 2019.

Graag geven wij u uitgebreid uitleg over al deze Zentoo ontwikkelingen onder het genot van een verrassend hapje en drankje.   

In dit Magical Forest zullen naast Zentoo ook Fleur Market, Unicum en Samore haar nieuwste ontwikkelingen presenteren. 
 
Zentoo stand 1.2. - Magical Forest
FloraHolland Trade Fair 2018 in Aalsmeer
7 t/m 9 november

Nieuw lid: Michel Grootscholten

Vanaf 1 januari 2019 sluit Kwekerij Michel Grootscholten zich aan bij Zentoo. Sinds begin 2017 is Michel Grootscholten al Zentoo leverancier voor het ras Baltica om te kunnen voldoen aan de dagelijks groeiende vraag in de Zentoo webshop. Met deze stap gaat Michel Grootscholten van Zentoo leverancier naar volledig Zentoo lid.

Door het lidmaatschap van Michel Grootscholten groeit Zentoo van 60 naar ruim 70 hectare. Een mooie stap in de Zentoo ambitie om verder te groeien naar een one-stop-shop van 100 hectare. Met Michel Grootscholten wordt er weer een passievolle kweker aan de coöperatie toegevoegd.

Michel Grootscholten: “De professionele marktbenadering van Zentoo spreekt mij erg aan en met het lidmaatschap van Zentoo wil ik mijn bijdrage leveren aan het verder bouwen aan een duurzame coöperatie!”.

Dinsdag 23 oktober jl. heeft bij Michel de eerste volledige Zentoo-planting plaatsgevonden. Na de teeltexcursie is in aanwezigheid van de leden het glas geheven op deze mijlpaal voor Zentoo en Michel Grootscholten.

Voor de salesactiviteiten 2019 kunnen klanten vanaf heden terecht bij het salesteam van Zentoo (Con Kester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Gezocht Logistiek Medewerkers

Gezocht: Logistiek Medewerker die van aanpakken weet!

Over Zentoo

Zentoo is dé productkampioen in chrysanten. Zentoo biedt een breed scala aan variëteiten die stuk voor stuk garant staan voor de mooiste creaties. Met de beste kwekers en teeltbedrijven is Zentoo in 2007 begonnen met het bouwen van een eigen brand. Zentoo is samen met haar klanten in staat om de consument met haar chrysanten te inspireren en de verkoopkansen voor de klanten te vergroten.

Zentoo Sales is gevestigd op het veilingterrein van FloraHolland Naaldwijk en heeft op twee locaties haar Distributiecentra (DC). Door uitbreiding van activiteiten zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker (fulltime) voor Zentoo DC Naaldwijk en een Logistiek Medewerker voor Zentoo DC Aalsmeer.

Over de functie: Logistiek Medewerker  

Als Logistiek Medewerker ben je de spin in het web in ons distributiecentrum. Je houdt van organiseren en samen met je team zorgen jullie dat alles op rolletjes loopt. Letterlijk en figuurlijk. Deze functie is super afwisselend want je taken zijn heel divers en elke dag is anders. Zo meld je bijvoorbeeld de aangevoerde producten binnen en onvolkomenheden aan de kweker en/of bij verkoop, om vervolgens orders te gaan picken en de uitgangscontrole te doen. Daarnaast distribueer je orders in de veiling naar de klanten en maak je onze producten veilingklaar. Ook zorg je voor voorraadtellingen en fustbeheer, maak je mixen en pak je producten om. Samen zorgen jullie ook dat de werkplekken er altijd tiptop en schoon uitzien. Variatie genoeg!

Over jou

  • Je kan goed zelfstandig werken en bent goed in organiseren
  • Je houdt van aanpakken en bent flexibel
  • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit
  • Je hebt minimaal MBO niveau
  • Je hebt zin om bij ons aan de slag te gaan

Wat we bieden

  • Een gezellig team
  • Een goed salaris
  • Betrokkenheid
  • Informele sfeer

Solliciteren

Wil je graag bij ons komen werken en onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Arjan van der Voort (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wellicht nodigen wij je uit voor een kop koffie om kennis te komen maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Flower Circus in Kazakhstan

Afgelopen week heeft Flower Circus in samenwerking met Enigma Flowers twee shows gegeven in Kazakhstan. Eén show in Astana en één show in Almaty.

Tijdens deze shows werden de Zentoo pareltjes getoond aan het publiek, zowel in de zwarte Zentoo doos als in de prachtige creaties van Mark Frank en Flower Circus. Otti Blok, Zentoo account manager, die was meegereisd naar Kazakhstan mocht veel positieve reacties over de Zentoo chrysanten in ontvangst nemen van de bezoekers van beide Flower Shows. In Astana waren vooral Zentoo chrysanten Cocoon, Prosecco en Softone populair. De witte Pina Colada werd met open armen in Almaty ontvangen.

Hartelijk dank aan Enigma Flowers, 3D Flowers én alle bezoekers van de shows voor jullie gastvrijheid en enthousiasme.

Meet & Greet Zentoo DC's

Op 25 en 27 september organiseren we voor onze klanten twee Meet & Greets. Dinsdag 25 september beginnen we met een Meet & Greet op Zentoo DC Naaldwijk en op donderdag 27 september houden we een Meet & Greet op Zentoo DC Aalsmeer.

Zentoo laat tijdens deze Meet & Greets haar nieuwste pareltjes uit de herfst- en winter collectie zien, met daarbij ook de potentials voor 2019. In de distributiecentra zijn onze verpakkingsmogelijkheden te zien, geven wij een update van de huidige bestelmogelijkheden en hebben we een speciale Meet & Greet-deal. Uiteraard staat er een hapje en een drankje klaar!

LOCATIES:

Dinsdag 25 september
Naaldwijk
Flora Holland Naaldwijk, Strijpzijde, dock S7
Tijd: 09.30 u - 13.30 u

Donderdag 27 september
Aalsmeer
VBA Zuid, Prunus 12-20, docks 2-4 (Ingang Koeltransport)
Tijd: 09.30 u - 13.30 u

Gouden medailles Kennedy en Trixie

Zentoo kijkt terug op een zeer geslaagde Flowers Expo Moscow. We mochten veel enthousiaste bezoekers verwelkomen in onze prachtig aangeklede stand. Vooral de Zentoo Treasure Box had veel bekijks.

Zentoo heeft twee mooie prijzen in de wacht gesleept tijdens de beurs. Een gouden medaille voor chrysant Kennedy in de kwaliteitswedstrijd en een gouden medaille voor santini Trixie in de noviteitenwedstrijd. Zentoo is natuurlijk zeer trots op deze prestaties.

Rossi, nieuw in de Zentoo collectie!

Deze zomer nieuw bij Zentoo, de Rossi's! Met veel warmte worden de vier kleuren Rossi verwelkomd in de Zentoo collectie. De kleuren White, Pink, Cream en Smokey zullen vanaf eind juli verkrijgbaar zijn in de Zentoo webshop.

De Rossi familie is al jaren een gevestigde naam in het santini assortiment door de verscheidenheid in kleuren, de goede houdbaarheid, de grote bloemen en de perfecte takopbouw.

Met de Rossi's maakt Zentoo weer een mooie stap in de verbreding van haar santini collectie.

Foto: LM Flower Fashion

De chrysant van A tot Z in 3D

De hele keten is betrokken bij het schap. Vanuit dat idee hebben Danny van Uffelen van Zentoo en Eric Egberts van BloomyPro elkaar gevonden, met als resultaat dat Zentoo nu het volledige chrysantenassortiment, waaronder de variëteiten van Floritec, Royal van Zanten, Deliflor, Armada, Dekker Chrysanten en Dümmen Orange, gedigitaliseerd in 3D kan presenteren.

Dat digitaliseren is in de eerste plaats handig voor handel en de retail, vertelt Eric. "Het brengt een gesprek op gang. Je ziet iets en daar kun je dan op schieten. Je vindt iets gelijk mooi, of - en dat is natuurlijk meestal zo - je wil iets veranderen. Bloemetje zus erbij, steeltje zo eraf. Met onze software kun je dat makkelijk visualiseren, waarbij je keuze hebt uit alles wat de keten te bieden heeft. Bovendien kun je gelijk zien wat een boeket gaat kosten. 

Dit werkt, zo weet Eric, diversiteit in de hand. Nieuwe, onbekendere producten worden gezien, terwijl anders direct gegrepen wordt naar de traditionele soorten. Ook kan men aldus ontdekken: exclusief is lang niet altijd direct super duur. En voor de bloemist is het tenslotte ook interessant, want ook zijn werkdomein verplaatst zich steeds meer naar online & webshop. Zo kan hij een visueel schap aanleggen, zonder dat hij het boeket fysiek hoeft te maken. En dat gaat dan weer derving tegen." 

Dus inderdaad, je hebt de hele keten nodig, niet alleen om de technische mogelijkheden ten volle te benutten, maar ook om de verkoop een boost te geven. Danny: "Met het hele assortiment in 3D beschikbaar, geloven we precies dat te doen. Ons doel is om iedere variëteit en iedere introductie zo optimaal mogelijk voor het voetlicht te brengen en die in no-time door de hele keten bekendheid te geven." 

Van 12 t/m 15 juni as. kunnen bezoekers van de Summer Fair in het World Horti Center het volledig gedigitaliseerde assortiment bewonderen in de Zentoo-stand.

Zentoo Limited Edition Program

Elke dag is Zentoo op zoek naar de mooiste bloemschatten. Nieuwe kleuren, nieuwe vormen, hoe gekker, hoe beter! Tegenwoordig verdwijnen die schatten vaak ergens in de mainstream van variëteiten. Met het Zentoo Limited Edition Program willen we bereiken dat die geheimen van Moeder Natuur onthuld worden en speciaal voor u beschikbaar zijn!

Op deze manier kunnen we op maat gemaakte selecties aanbieden in zeer kleine hoeveelheden. Gloednieuwe testrassen, seizoensgebonden selecties en zelfs kleine fouten van Moeder Natuur zullen hun opwachting maken in het Zentoo Limited Edition Program.

Met deze hoge exclusieve variëteiten brengen we u nieuwe mogelijkheden in vormen en kleuren, maar u bent de kunstenaar! Eerlijk gezegd zijn we erg benieuwd hoe u deze geheimen uitdrukt in verbluffende bloemontwerpen. Maak deel uit van deze kleurrijke reis en laat de wereld uw florale meesterwerken zien!

#ZentooLimited #quantumbox

Zentoo Basic wordt Vista

Op 1 januari 2018 verandert de naam Zentoo Basic in Vista. Hoewel Zentoo Basic de afgelopen jaren de naam heeft opgebouwd waar onder andere de afwijkende rijpheidcodes en lagere gewichtsklassen werden geveild, zorgt de benaming ook voor verwarring. Vanwege het kleine verschil in aanduiding op het klokfront en de hogere snelheid van veilen kon de naamgeving leiden tot misverstanden.

Met de nieuwe naam, Vista, wil Zentoo haar betrouwbaarheid nog verder vergroten. Door de nieuwe naam worden de verwachtingen bij de juiste labels beter geschetst en wil Zentoo haar klanten nog beter in hun behoeften voorzien.

De Zentoo Quantum Box!

De Zentoo Quantum Box is geïntroduceerd tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Met de Zentoo Quantum Box worden de chrysanten vers verpakt per 20 stelen. Hierdoor kan de verpakking direct van de kweker door naar de bloemist zonder dat de bloemen overgepakt moeten worden.

Door de kleinere bestelhoeveelheden blijven de bloemen verser en kunnen bloemisten deze 24/7 blijven bestellen. Zo wordt het ook makkelijker om exclusieve chrysanten in kleinere aantallen te bestellen in plaats van de standaard verpakkingen met 80 stelen.