Zentoo

DIY Halloween bouquet

Decorate your home in Halloween style. And don't forget your floral Halloween designs. With some orange and red Zentoo chrysanthemums you can arrange an exiting Halloween bouquet. Make your own Halloween bouquet with for example Zentoo's Popov, Bontempi, Bullseye, Doria Orange, Grand Orange, Midnightsun, Pimento Orange or Willem Orange.

Popov

Popov is double-flowered and it has a beautiful deep red flower colour and a sturdy branch. The transportability and performance on the vase are very good and worth mentioning.

Bontempi

Bontempi is een mooie helderrode troschrysant. Rood is één van de meest gevoelige kleuren binnen chrysant. Door een volledige kas apart in te richten en helemaal af te stemmen op dit ras is de kleur elke dag weer perfect. Deze chrysant wordt ook veel gebruikt door Hindoestanen om met de rode bloemlinten de offerceremonie uit te voeren.

Willem Orange (Disbud)

Willem Orange, een prachtige oranje pluischrysant waarmee u jaarrond de warmte in huis haalt.

Bullseye

Zentoo's Bullseye is een schot in de roos. Een mooie chrysant met een prachtige kleur die uitstekend past in uw florale herfstdesigns.

Introductie prachtige Popov

Maandag 14 september is de introductie van Popov op de veilingklok. 

Popov is een dubbelbloemige troschrysant met een mooie dieprode bloemkleur en een stevige tak. De transporteerbaarheid en prestaties op de vaas van deze prachtige rode eye-catcher zijn zeer goed en het vermelden meer dan waard.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van Popov kunt u contact opnemen met Edwin Akerboom (e.akerboom@zentoo.nl).

Hennessy Moederdagcocktail

Styling met chrysanten Grand Orange en Artist Orange Nova voor een Moederdag cocktail door Hennessy met cognac en chocola.

Foto & design: LM Flower Fashion


Prachtig rood Bontempi boeket

Opvallend mooi boeket met de prachtig rode Bontempi gemaakt door Flower Tales.

Foto & design: Flower Tales

Bontempi tijdens herdenking D-Day

Styling met Bontempi voor de herdenking van D-Day. Bij deze herdenking waren Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aanwezig.

Styling & foto: LM Flower Fashion

Prix Veuve Clicquot

Tijdens de Prix Veuve Clicquot, de verkiezing van de Zakenvrouw van het Jaar, zijn Zentoo chrysanten Anastasia Dark Green, Bartoli en Grand Orange speciaal voor dit evenement fashionable styled door LM Flower Fashion.

Foto & design: LM Flower Fashion