Zentoo

Baltazar Intense (Disbud)

The purple Baltazar Intense is perfect to style your eye-catching modern flower arrangements.

Baltazar (Disbud)

The green-purple coloured Baltazar is the ideal ingredient for designing those special eye-catching flower arrangements. The colours fit perfectly with the cheerful season that is coming.

Uitbreiding pluisassortiment

Sinds 1 november 2019 is de Zentoo collectie uitgebreid met de volgende pluischrysanten van Denim Fleur: Baltazar, Baltazar Intense en Willem Orange. Deze rassen zijn bij Zentoo verkrijgbaar in de vernieuwde webshop.

De opvallende groen-paarse Baltazar en de paarse Baltazar Intense zijn de ideale ingrediënten voor het designen van eyecatching bloemstukken en met Willem Orange haalt Zentoo jaarrond de warmte in huis!

Baltazar, Baltazar Intense en Willem Orange zijn te bestellen in de volgende fusten:

• 977 (50 tak/60 tak)
• Zentoo P100 (50 tak/60 tak)
• Quantum Box (20 tak)
• Zentoo Export Box (150 tak/160 tak)

Vanaf 1 januari 2020 zal de pluischrysanten-collectie van Zentoo verder uitbreiden met de schitterende roze pluischrysant Rossano. Inmiddels zijn de eerste Rossano stekken geplant.

Expositie Thierry Mugler Kunsthal

Tijdens de opening van de expositie van Thierry Mugler in de Kunsthal Rotterdam mochten de opvallende pluischrysanten Baltazar, Baltazar Intense en Vanya Pink van Zentoo uiteraard niet ontbreken. De mannen van LM Flower Fashion hadden deze beauties verwerkt in verschillende designs die de opening van de allereerste overzichtstentoonstelling van het werk van deze beroemde Franse maker opfleurden.