Zentoo

Chic

Echte schoonheid begint bij een goede basis.

Kijk naar Chic, een witter dan witte troschrysant. Onderscheidend door de in het oog springende combinatie van hagelwitte bloemlinten in contrast met het frisse, fel groene hart. Chic is een stijlvolle, moderne troschrysant die absoluut waar voor zijn geld biedt en daarom niet mag ontbreken in uw assortiment.

De bloemen behouden hun sierwaarde door de uitstekende transporteerbaarheid en zeer goede vaasleven. De geweldige verfbaarheid maakt Chic extra bijzonder: bloemen in ongebruikelijke kleuren voor een eindeloze variatie en de mogelijkheid om direct in te spelen op trends. Chic, een sterk fundament voor veelzijdigheid:

- Fris, fel groen hart

- Geen bloemrui

- Zeer goede transporteerbaarheid / houdbaarheid

- Goede boeketvuller

- Uitstekend verfbaar 

Eenmaal gezien en u bent overtuigd!

DIY Moodboard by Flower Factor

Flower Factor: 'Het kan zo verrijkend zijn om ongewoon materiaal te gebruiken in je bloemwerk. Vandaar dit moodboard voor Zentoo: het laat zien hoe je met materialen uit een doe-het-zelf zaak en prachtige chrysanten de stoerste combinaties kunt maken. Idee├źn voor gave contrasten en talloze nieuwe designs!'

Foto & design: Flower Factor

Zentoo breidt verder uit

Vanaf 1 juli sluit 2019 de tweede locatie van kwekerij Michel Grootscholten aan bij Zentoo. Begin 2019 werd Michel Grootscholten lid met de kwekerij in Monster. Eind 2018 werd door Michel Grootscholten een tweede locatie in Ridderkerk aangekocht.

Het afgelopen half jaar is de organisatie in Ridderkerk verder versterkt, zijn de Zentoo protocollen geïmplementeerd en zijn de daarbij behorende certificaten MPS A en MPS GAP behaald. Met de aansluiting van de locatie in Ridderkerk wordt Michel Grootscholten volledig Zentoo lid en groeit Zentoo met 9 ha door naar een totale oppervlakte van 87 ha.

Op de kwekerij in Ridderkerk worden de rassen Chic en Chic Cream geteeld. Hiermee breidt het aanbod Chic bij Zentoo flink uit vanaf 1 juli en wordt Chic Cream toegevoegd aan de Zentoo collectie.

Voor de salesactiviteiten van dit aanbod kunnen klanten terecht bij het salesteam van Zentoo (Con Kester c.kester@zentoo.nl).