Zentoo

Chic

Echte schoonheid begint bij een goede basis.

Kijk naar Chic, een witter dan witte troschrysant. Onderscheidend door de in het oog springende combinatie van hagelwitte bloemlinten in contrast met het frisse, fel groene hart. Chic is een stijlvolle, moderne troschrysant die absoluut waar voor zijn geld biedt en daarom niet mag ontbreken in uw assortiment.

De bloemen behouden hun sierwaarde door de uitstekende transporteerbaarheid en zeer goede vaasleven. De geweldige verfbaarheid maakt Chic extra bijzonder: bloemen in ongebruikelijke kleuren voor een eindeloze variatie en de mogelijkheid om direct in te spelen op trends. Chic, een sterk fundament voor veelzijdigheid:

- Fris, fel groen hart

- Geen bloemrui

- Zeer goede transporteerbaarheid / houdbaarheid

- Goede boeketvuller

- Uitstekend verfbaar 

Eenmaal gezien en u bent overtuigd!

DIY Moodboard by Flower Factor

Flower Factor: 'Het kan zo verrijkend zijn om ongewoon materiaal te gebruiken in je bloemwerk. Vandaar dit moodboard voor Zentoo: het laat zien hoe je met materialen uit een doe-het-zelf zaak en prachtige chrysanten de stoerste combinaties kunt maken. Ideeën voor gave contrasten en talloze nieuwe designs!'

Foto & design: Flower Factor

Zentoo Cyber Monday Deal

Award winner Easy Bio Sleeve = Zentoo Cyber Monday Deal!
 
Na de succesvolle lancering van de Zentoo Easy Bio Sleeve op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer is deze composteerbare Zentoo hoes dit hele weekend te bestellen in de Zentoo webshop als de Cyber Monday Deal!

Deze prachtige deal houdt in dat de Quantum Box Chic dit weekend óók verkrijgbaar is in de composteerbare Easy Bio Sleeve. U kunt deze Cyber Monday Deal vinden in de Zentoo webshop alsmede ook in de webshops van de diverse Zentoo Dealers.
 
De Cyber Monday deal is geldig van vrijdag 23 november 11.00 uur tot maandag 26 november 11.00 uur! Wees er snel bij, want op = op!