Zentoo

nlenfrdeplrues

Zentoo 2018 ontwikkelingen

12 januari j.l. heeft de jaarlijkse Zentoo nieuwjaarsreceptie plaatsgevonden voor de medewerkers en ondernemers van Zentoo. Hierbij werd ook stil gestaan bij diverse ontwikkelingen op het gebied van bestuur en leden.

Leo Middelburg heeft na 10 jaar afscheid genomen als voorzitter van Zentoo. Hij heeft daarbij de voorzittershamer overgedragen aan Edwin Steenbergen. Edwin zal met zijn jarenlange ervaring in de financiĆ«le wereld en in de AGF en Sierteelt-sector een nieuwe boost gaan geven aan de verdere ontwikkeling van de Zentoo organisatie in de komende jaren. 

Binnen het bestuur neemt Leo de commerciƫle rol over van Michel Duijvesteijn. Michel neemt na 10 jaar Zentoo afscheid als ondernemer bij kwekerij Brasil en gaat een nieuwe uitdaging aan als zelfstandig adviseur op strategisch en commercieel gebied. Op de nieuwjaarsreceptie is Michel uitgebreid bedankt voor zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van Zentoo vanaf de oprichting 10 jaar geleden.

Daarnaast is Arjan Dukker voorgesteld als nieuw lid van Zentoo. Vanaf januari zal Arjan Dukker voor Zentoo planten en vanaf april ook veilen via Zentoo. Arjan levert al vanaf zomer 2017 Radost voor de Zentoo webshop. Vanaf april 2018 wordt dat assortiment verder uitgebreid met Radost Cream en Radost Yellow.

Ook werd er afscheid genomen van Frank van Leeuwen als lid. Frank en Zentoo kijken terug op een mooie periode van samenwerking.